20/1 – Personal sökes!

Main menu:

Nyheter

Bildgalleri

2010-02-21 Plogbil i diket Valskogsvägen 2009-06-17 Personbil fast på betongsugga Arboga 2010-03-21 Personbil genom isen Skillinge Kungsör 2011-02-11 Lastbil trotsar tyngdlagen Fellingsbro

20/1 – Personal sökes!

Vill du bli en av vägens hjältar? Vi söker just nu bärgningspersonal!

Om oss

Bärgningsservice är ett familjeföretag som funnits sedan 1964 och är medlem i Assistancekåren, Sveriges ledande bärgningsorganisation. Sedan starten har bärgning av alla typer av fordon varit vår huvudsakliga verksamhet, men sedan en tid tillbaka ingår även att med hjälp av TMA-bilar (skyddsbilar) säkra vår egen och våra kunders arbetsmiljö längs vägen. Vårt verksamhetsområde är främst Västra Mälardalen, d.v.s. Köping, Arboga och Kungsör. Vi förfogar idag över totalt 7 bärgnings- och TMA-bilar. Våra kunder är allt från privatpersoner till myndigheter.

Om yrket

Att arbeta som bärgare är väldigt omväxlande och när man åker till jobbet så vet man sällan hur dagen kommer att se ut. En arbetsdag kan innehålla allt från starthjälp på en moped till att bärga en grävmaskin som sjunkit i leran. Vanliga arbetsuppgifter är starthjälp, däckskifte, låsöppning, enklare reparationer, transporter av maskiner och så klart bärgning av alla typer av fordon. Som bärgare agerar man ofta som problemlösare och ”spindeln i nätet” för att försöka hitta så bra lösningar som möjligt åt kunderna. Det kan t.ex. handla om att hjälpa till att ordna fram hyrbil, boka hotell, förmedla kontakter med verkstäder och försäkringsbolag m.m. Hos oss ingår också att köra TMA-bil för att hjälpa kollegor och kunder att få en så säker arbetsmiljö som möjligt längs vägen. Till arbetsuppgifterna hör också att vårda fordon, utrustning och lokaler mellan uppdragen.

Eftersom vi bedriver verksamheten dygnet runt så ingår också att ha jourberedskap på kvällar och helger enligt ett schema. När man har beredskap utgår man med bärgnings- eller TMA-bilen från hemmet för att med kort varsel kunna åka ut på uppdrag.

Om dig

Du bör vara social, serviceinriktat, stresstålig, bra på att lösa problem och villig att ta i när det behövs.

Krav:

  • Minst C-körkort
  • Körvana på tunga fordon
  • YKB
  • Tillgång till egen bil
  • God svenska i tal och skrift
  • Du måste bo i Köping, Arboga eller Kungsör för att jourhållning ska fungera.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av bärgning
  • Kurs arbete på väg, nivå 2.
  • Mekanikererfarenhet

Övrigt

Tjänsten är heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön består av fast och rörlig del.

Ansökan

Skicka din ansökan till info@bargningsservice.se

Vid frågor kontakta Mariana Malmquist, 070-3441518.

Ansök senast 2017-02-17. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.