Våra Tjänster

Main menu:

Bärgning

Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt. Tack vare lång erfarenhet och specialutrustning så som lyftkuddar och terränggående bärgningsbilar, står vi redo att ta oss an även de mest komplicerade bärgningsuppdragen.

Bärgning med lyftkuddar

Lyftkuddar är ett bra hjälpmedel för att bärga tunga fordon som har vält. Lite förenklat så fungerar det så att man skjuter in lyftkuddarna under fordonet som ska bärgas och fyller dem med luft. Kuddarnas storlek gör att lyftkraften fördelas över en stor yta, vilket gör det möjligt att resa upp även en fullastat lastbil utan att vare sig last eller fordon tar skada. Lyftkuddarna används även för att ta ner fordonet på hjulen igen på ett skonsamt sätt (istället för att låta det falla fritt).

Vi har flera års erfarenhet av bärgning med lyftkuddar. Titta gärna runt i bildgalleriet för att se bilder från våra tidigare uppdrag och tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Maskinbärgning / Terrängbärgning

Har du vält med skogsmaskinen mitt ute i skogen? Eller sjunkit i leran med grävmaskinen?

Sedan en tid tillbaka har vi en terränggående tungbärgare i företaget och har därför numera betydligt större möjligheter att hjälpa dig när du behöver bärgning i terrängen.

Titta gärna runt i bildgalleriet för att se bilder från våra tidigare uppdrag och tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Hjälp på plats

Det är inte alltid vi behöver bärga din bil till verkstad, många gånger kan vi hjälpa dig med direkt på plats. Låsöppning, starthjälp & punkteringar är några exempel på vad vi kan hjälpa dig med.

Starthjälp

Vi erbjuder både 12 och 24 volts starthjälp.

Låsöppning

Har du låst in nyckeln i bilen så kan vi hjälpa dig med låsöppning.

Punktering

Vi hjälper dig byta till resevhjulet om sådant finns. Vi har även samarbete med däcksverkstäder om reservhjul inte finns.

Reparationer

Vissa mindre reparationer kan vi utföra på plats. Ring oss så får du veta mer.

Transporter

Våra bärgningsfordon lämpar sig även utmärkt för transporter av t.ex. truckar, liftar, grävmaskiner & traktorer. Ring oss för mer information och priser.

TMA-skydd / TMA-bil

Vi förfogar över två TMA-fordon utrustade med bl.a. moderna TMA-skydd från Verdegro, ljuspil och VMS-tavla. Skydden är godkända av trafikverket för arbete på alla typer av vägar och vår personal har all relevant utbildning samt id06.

Vår specialitet är framför allt akuta uppdrag som t.ex. däckservice och bärgning, därför håller vi mycket hög beredskap dygnets alla timmar och kan vanligtvis vara på väg inom några minuter efter inkommet larm. Givetvis kan vi hjälpa till även på andra och längre typer av uppdrag, t.ex. vägarbeten.

Ni når vår TMA-jour direkt på 0221-30000, dygnet runt.