Transporter

Våra bärgningsbilar lämpar sig utmärkt för transporter av olika typer av fordon och maskiner. Vi erbjuder en hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser! Kontakta oss om du vill veta mer eller gör en beställning / prisförfrågan direkt på hemsidan. Är det akut så rekommenderar vi att ni ringer istället, vi har jour dygnet runt och kan oftast åka med mycket kort varsel om så krävs!

Maskintransporter

Vi erbjuder transporter av olika typer av maskiner, t.ex truckar, traktorer, lantbruksredskap, lastmaskiner, liftar, grävmaskiner m.m. Vi har möjlighet att lasta upp till 12 ton på flaket och tack vare bärgningsbommen finns andra unika möjligheter, t.ex. har vi fästen för trepunktslyft och kan dra jordbruksredskap bakom. Tveka inte att kontakta oss så svarar vi på frågor om ditt unika transportbehov!

Biltransporter

Vi kan hjälpa dig att transportera din bil om du av någon anledning inte kan eller vill köra den för egen maskin, t.ex. om den är avställd. Vi har stor vana att transportera allt från veteranbilar till sportbilar och är alltid noggranna och försiktiga. Givetvis har vi ansvarsförsäkring om olyckan av någon anledning ändå skulle vara framme.

Skrotbilstransporter

Vi kan hjälpa dig att bli av med din gamla bil och köra den till skroten. Vi samarbetar bara med seriösa bildemonteringar så att du kan vara säker på att din bil blir korrekt omhändertagen och skrotad. Kontakta oss för mer information.

Båttransporter

Vi kan även hjälpa dig att transportera din båt om den står på egen båttrailer. Kontakta oss för mer information och priser.