Dikeskörning

Har du kört i diket så hjälper vi dig att få upp bilen på vägen igen, givetvis utan att det uppstår fler skador på din bil! Om bilen är oskadd kan du köra vidare för egen maskin, annars tar vi den till närmaste verkstad som har avtal med ditt försäkringsbolag.

Vi är proffs på bilbärgning och vet vad som krävs för att göra jobbet på rätt sätt. Vi har också ansvarsförsäkring om vi har en dålig dag på jobbet och råkar skada din bil. Den tryggheten har du inte om du anlitar t.ex. en traktor, eftersom din vanliga bilförsäkring inte täcker skador orsakade av en felaktigt utförd bärgning.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och din räddningsförsäkring gäller hos oss. Om det uppstått skador på din bil vid dikeskörningen så täcks oftast kostnaden för bärgningen av bilens vagnskademoment, vilket innebär att du inte behöver betala någon självrisk till oss. Dikeskörningar täcks även av Assistancekåren Väghjälp, då ingår bärgning utan självrisk! (det kräver givetvis att du har tecknat den innan skadan har skett + ev. kvalificeringstid)

Vi har varit i branschen sedan 1964 och med våra stationer i Kungsör och Eskilstuna täcker vi även orter som Köping, Arboga, Götlunda, Kolsva, Munktorp, Fellingsbro, Valskog, Torshälla, Kvicksund och Alberga. Ring närmaste station för snabbast hjälp, vi kan oftast vara på plats inom 30-40 minuter.