Tungbärgning

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss! Vi har kunskapen, bilarna och utrustningen för att även ta oss an de mest krävande tungbärgningsuppdragen, oavsett om det gäller lastbilar, bussar, grävmaskiner, skogsmaskiner eller andra tunga fordon och oavsett om det handlar om ett mindre haveri eller en större olycka där värdefull last snabbt måste räddas.

I vår fordonspark finns bland annat 4-axlig tungflakbärgare, terränggående tungbärgare och lyftkuddar för avancerad restvärdesräddning. Vår personal har gedigen erfarenhet av tungbärgning och vi strävar alltid efter att ligga i framkant med den senaste tekniken och kunskapen – allt för att du som kund ska få den bästa tänkbara hjälpen när olyckan har varit framme!

För de riktigt, riktigt krävande uppdragen finns även enorma resurser att uppbringa via vårt samarbete inom Assistancekåren. Inom en timmes köravstånd finns tillgång till ytterligare ett flertal terrängbägare, tungbärgare, bandvagnar, dykare m.m. Ringer du oss inom Assistancekåren så har du tillgång till allt detta!

Vi kan även hjälpa till med reparationer på plats, ett område som vi kontinuerligt utvecklar. Tveka inte att kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig!