Däckjour

Vi kan hjälpa er om ni fått punktering på ert tunga fordon, vare sig det gäller lastbil, släp eller buss. Har ni eget reservhjul kan vi hjälpa er att byta på plats. Vi har också möjlighet att reparera luftslangar och rikta / ta bort stänkskärmar som brukar kunna gå sönder vid däcksexplosioner. Om ni inte har eget reservhjul med er så samarbetar vi med flera däckverkstäder i området, kontakta oss så hjälper vi er hitta bästa lösningen för att ni så snabbt som möjligt ska komma på rull igen!

Vi är alltid noggranna med din och vår säkerhet och har därför tillgång till egna TMA-bilar om så krävs, för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt längs vägen. Om ni hellre vill utföra arbete själva men är i behov av enbart TMA-bil, så hjälper vi självklart till med det också! Vi håller dygnet runt jour även på TMA-bilar och kan snabbt vara på plats i Västmanland och Södermanland.

Vi har varit i branschen sedan 1964 och med våra stationer i Kungsör och Eskilstuna täcker vi även orter som Köping, Arboga, Götlunda, Kolsva, Munktorp, Fellingsbro, Valskog, Torshälla, Kvicksund och Alberga. Ring närmaste station för snabbast hjälp, vi kan oftast vara på plats inom 30-40 minuter.