Jourreparationer

Vi kan hjälpa er med vissa reparationer om ni fått ett haveri på ert tunga fordon, vare sig det gäller lastbil, släp eller buss. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla denna del av vår verksamhet för att kunna ge er som kunder ännu bättre service! Kontakta oss för mer information om vad vi kan hjälpa till med så hjälper vi er hitta bästa lösningen för att ni så snabbt som möjligt ska komma på rull igen!

Vi är alltid noggranna med din och vår säkerhet och har därför tillgång till egna TMA-bilar om så krävs, för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt längs vägen. Om ni hellre vill utföra arbete själva men är i behov av enbart TMA-bil, så hjälper vi självklart till med det också! Vi håller dygnet runt jour även på TMA-bilar och kan snabbt vara på plats i Västmanland och Södermanland.

Vi har varit i branschen sedan 1964 och med våra stationer i Kungsör och Eskilstuna täcker vi även orter som Köping, Arboga, Götlunda, Kolsva, Munktorp, Fellingsbro, Valskog, Torshälla, Kvicksund och Alberga. Ring närmaste station för snabbast hjälp, vi kan oftast vara på plats inom 30-40 minuter.