Vill du bli en vägens hjälte? Vi söker just nu bärgningspersonal! (2 tjänster: en heltid, en deltid)

Om oss
Bärgningsservice är ett familjeföretag som funnits sedan 1964 och är medlem i Assistancekåren som är landets ledande bärgningsorganisation. Vår verksamhet består i huvudsak av bärgning av alla typer av fordon, transporter och att med hjälp av TMA-bilar (skyddsbilar) säkra vår egen och våra kunders arbetsmiljö längs vägen. Vi utför även en del mindre reparationer längs vägen. Våra verksamhetsområden är Eskilstuna samt Kungsör, Köping och Arboga-området. Vi förfogar i dagsläget över 10-tal bärgnings- och TMA-fordon. Våra kunder är allt från privatpersoner till myndigheter.

Om yrket
Att arbeta som bärgare är väldigt omväxlande och när man åker till jobbet så vet man sällan hur dagen kommer att se ut. En arbetsdag kan innehålla allt från starthjälp på en moped till att bärga en grävmaskin som sjunkit i leran. Vanliga arbetsuppgifter är starthjälp, däckskifte, låsöppning, enklare reparationer, transporter av maskiner och så klart bärgning av alla typer av fordon. Som bärgare agerar man ofta som problemlösare och ”spindeln i nätet” för att försöka hitta så bra lösningar som möjligt åt kunderna. Det kan t.ex. handla om att hjälpa till att ordna fram hyrbil, boka hotell, förmedla kontakter med verkstäder och försäkringsbolag m.m. Det ingår också att köra TMA-bil för att hjälpa kollegor och kunder att få en så säker arbetsmiljö som möjligt längs vägen. Till arbetsuppgifterna hör också att vårda fordon, utrustning och lokaler mellan uppdragen. Vid beredskap på kvällar och helger utgår man med bärgnings- eller TMA-bil från hemmet för att med kort varsel kunna åka ut på uppdrag.

I heltidstjänsten arbetar du både dagtid och har beredskap ifrån hemmet vissa kvällar och helger enligt ett schema.

Deltidstjänsten avser främst beredskap från hemmet på kvällar och helger enligt ett schema. Det kan även förekomma arbete dagtid när extra behov uppstår. Denna tjänst passar därför bra för dig som redan har ett dagtidsjobb, studerar eller är pensionär men vill jobba lite extra.

Om dig
Du bör vara social, serviceinriktat, stresstålig, bra på att lösa problem och villig att ta i när det behövs.

Krav

  • Minst C-körkort
  • Körvana på tunga fordon
  • YKB
  • God svenska i tal och skrift
  • För heltidstjänsten bör du bo i eller i närheten av Eskilstuna eftersom att du kommer att jobba i främst Eskilstunaområdet och i tjänsten ingår att ha beredskap ifrån hemmet.
  • För deltidstjänsten bör du bo i eller i närheten av Kungsör eftersom du kommer att jobba i både Eskilstuna och Köping, Arboga & Kungsörs-området och i tjänsten ingår att ha beredskap ifrån hemmet.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av bärgning eller TMA-fordon.
  • Utbildning Arbete på väg.
  • Mekanikererfarenhet

Övrigt
Annonsen avser en heltid och en deltidstjänst. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi avser att tillsätta tjänsterna så snart som möjligt. Lön består av fast och rörlig del enligt kollektivavtal.

Ansökan
Skicka din ansökan till info@bargningsservice.se
Vid frågor kontakta Andreas Malmquist, 070-2025726.
Ansök senast 2022-04-01. Observera att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.