Om oss

Bärgningsservice J.A. Malmquist AB är ett familjeföretag i andra generationen som varit i bärgningsbranschen sedan 1964. Företaget startades av Jan och Birgitta Malmquist och drivs sedan 1994 av syskonen Mariana, Ulrika, Robert och Andreas (barn till Jan och Birgitta). Vi är ett fullserviceföretag inom bärgning och erbjuder bärgning och transporter av alla typer av fordon, inklusive specialområden som terrängbärgning och bärgning med lyftkuddar. Sedan 2015 håller vi även dygnet runt jour med TMA-bilar. Vi har i dagsläget ett 10-tal anställda, 7 bärgningsbilar, lyftkuddar för restvärdesräddning och 3 TMA-fordon.

Vårt fokus har alltid varit att ge våra kunder en hög servicenivå med korta väntetider och kunnig hjälp. Vi strävar hela tiden efter att hålla oss uppdaterade med den senaste kunskapen och tekniken och är alltid lyhörda mot våra kunders önskemål. Vi samarbetar med alla ledande försäkringsbolag samt myndigheter och kommuner i vårt område. Vi är också medlem i Sveriges största bärgningsnätverk, Assistancekåren, ett samarbete som vi värderar mycket högt och som gynnar våra kunder genom att vi har tillgång till toppmodern digital teknik, rikstäckande dygnet runt öppet servicecenter, gemensamt miljö & kvalitetsarbete, kurser och inte minst fantastiska kollegor runt om i hela landet!

Vårt upptagningsområde har sedan starten 1964 varit främst Västra Mälardalen (Köping, Arboga och Kungsör) där vi idag är mycket väletablerade och den naturliga samarbetspartnern när det gäller bärgning. Sedan november 2020 satsar vi för fullt för att även etablera oss i Södra Mälardalen (Eskilstuna med omnejd), en utmaning vi tar oss an med stor entusiasm. Trots vår långa historik så tar vi inget för givet utan kommer att arbeta hårt och långsiktigt för att behålla och vinna våra kunders förtroende – nya som gamla!